17 januari 2008

En liten grön med hattDen komplexa trafiklösningen i bakgrunden ritade landskapsarkitekten i familjen vid nio års ålder.

10 kommentarer:

 1. Åhhhnej!!!!! Varför, varför...ååååhhh...VARFÖR skulle jag klicka in mig till dig. Som om jag inte hade nog med frustration över allt jag inte hinner virka.

  UNDERBARA du som bjuder på så många fina virkbilder.

  Jag kom in hit av en slump då jag rivit mattrasor som en tosig tillsammans med min treåring för att jag fått för mig att jag skulle virka en korg av det gamla lakanet. Smög in till en annan blogg och genom henne hittade jag till dig.

  Härligt med fler virkjunkies ju. Och så kul med alla små söta virkprojekt till barn (eller förklätt till barn, för egentligen är det ju gosedjur till oss själva vi virkar...det är ju så roligt att virka barnsaker) :-)

  Bea

  SvaraRadera
 2. nejMEN va söt! Fin form o jättefina färger på den.
  O bakgrunden, också super! :D

  SvaraRadera
 3. Hej,
  jag har ett litet projekt. Dottern älskar lilla prinsessan och den släpps på DVD två veckor innan hennes födelsedag. Nu tänkte jag sy en prinsessa som trasdocka. Men, prinsessan har ju en liten björn också. Gilbert. Självklart ska hon få en Gilbert, ca 10 cm stor.

  Jag gissar på att jag skulle ro iland att virka en själv, men jag skulle behöva lite tips på virknål och garn. Å jag har ingen att bolla virkning med...

  http://www.primarytimes.net/images/LPasleepinbasket0027CLPcopy.jpg

  http://images.play.com/covers/3317692x.jpg

  Några idéer?

  //Kaja

  SvaraRadera
 4. Kaja: Kul! Hoppas få se resultatet sedan :) Jag är verkligen ingen expert på det här med garn och nålar, jag virkar nästan bara med gamla restgarner och tar nån nål som känns bra... Oftast blir det nog en nummer 3 till ganska tunt stickgarn och kanske 4 till lite grövre stickgarn. Om du använder virkgarn, sånt där tunt i bomull, så brukar 2,5 eller 3 vara lagom.

  SvaraRadera
 5. Jättesöt! Ser ut som tryckt tyg..?

  SvaraRadera
 6. Va fint allt är. Och trafikbakgrunden. Är det ett tryck, på tyg eller?
  Verkar kunna bli en bästsäljare...
  Har precis stört-provat min nya virknål som ska va snäll mot handen, ergonomisk. Tycker den verkar bra.

  SvaraRadera
 7. Nej, det är faktiskt bara svart tuschpenna.

  SvaraRadera