13 juni 2008

Organisering
Tack för alla snälla kommentarer i förra inlägget! Alltså, jag vet ingenting om tekniker med vattenfärg, jag bara fuskar. Och målar fler. Och städar i kökslådorna. Och bloggar med ena handen, samtidigt som jag har en bebis i den andra och sjunger "Sjörövar-Fabbe".

7 kommentarer:

 1. Att göra som man själv tycker och dessutom göra det väldigt bra är INTE att fuska! :-)

  Kram och heja sjörövar-fabbe!

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för en fin blogg. Tänkte att nu ska jag göra mig hörd efter att ha läst din blogg ett tag. Jag her ett tvärtom prblem, jag får absolut inte till det gulliga fina, subtila så som du har visat, mina grejjor/bilder blir präktiga jordnära och lite grova, men det är vål vår lott att vara sådana. Även om jag kan vara avundsjuk på dina njuter jag inte dessto mindre. tackvare dina smådjur har jag börjat virka igen, det är kul.
  Maria R

  SvaraRadera
 3. Jämrans! Vilka fina. Vattenfärgsbilderna. Men i ärlighetens namn är jag inte jätteförvånad. Du är en ritkig fena på det där med att skapa. Dina vattenfärgsbilder går helt i stil med dina underbara virk-figurer.

  Ha dé!

  SvaraRadera
 4. Du fuskar väääldigt bra! Visst har Saltå kvarn bra produkter?

  SvaraRadera
 5. Fuska på du bara. Så länge du sprider all den här glädjen omkring dig med både virkat och målat så är det fritt fram.

  SvaraRadera
 6. Virkverkets ägarinna - en estet ända ut i kökslådorna!

  Fint i lådorna och ännu finare illustrationer. Potentiella storsäljare, tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Så söta....I love them!
  Kan du inte trycka upp kort med dessa....jag köper !

  SvaraRadera