09 juli 2008

Tjo vad det var livatVi har haft några fina dagar på Åland, där vi hälsade på kompisar. I en stuga bodde vi fem vuxna och fem små pojkar, de äldsta tre år och den yngste några veckor gammal. Ivar slaggade gott under ett soffbord.

8 kommentarer:

 1. Hej! vilken supergullig tröja Ivar har (för det är väl han som är längst ner) Småfolk? Fin blogg föresten, tittar in då och då :)

  SvaraRadera
 2. Hy Annika !!! how are ayou ?? ... jijij !!! ... come visit to you and see the pictures ... are amazing ... very beautifil, i like very much ... the rain in the window ... you in the road .. have a sweet smile ... and the baby ... are soo happy ...
  .. I hope see you in my home ... have new amigurumis !!! jijij...
  ... kisses, chini..

  SvaraRadera
 3. Erika: ja, visst är den fin, en riktig favorit. Den är ärvd, så den har nog några år på nacken.

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Jag blir alldeles varm om hjärtat. Önskar plötsligt att mina döttrar var små igen....fast bara en kort stund. Tonårsdöttrar är fina de oxå!

  Njut av sommaren och "småbarns livet"! Tiden går fortare än man tror ( även om det får mig att låta som en medelålders tant .... :-)

  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera
 5. han är så fin din ivar. visst är han lik dig? känns så. nu har jag bara sett dig en minut på stan när mullsloken flyttade hem till oss men ändå...

  oh vad fint du fått på din blogg. helt fantastiska bilder! du är verkligen superduktig. både på att skapa och att skapa. :)

  SvaraRadera
 6. lyckoskatt: Tack! Och mja, kanske är Ivar lite lik mig. I början sa alla att han var pappa upp i dagen, men nu säger de flesta att han är en blandning av oss båda. Själv har jag svårt att se det alls...

  SvaraRadera