24 augusti 2008

Bröd bröd bröd




I 30-årspresent gav jag Joel en kurs i ekologisk surdegsbakning på Saltå Kvarn. Idag kom han hem med kassar fyllda av bröd och mer förväntar jag mig framöver :) För övrigt är ju alla deras förpackningar, formgivna av Karin Huber, så ofattbart tjusiga!

9 kommentarer:

  1. Håller med dig, deras förpackningar är en ren fröjd för ögat. Nästan så man vill köpa grejerna och bara låta dom stå framme som prydnad. :-)

    SvaraRadera
  2. Guuud, vilken fiffig present!Annorlunda och rolig. Dessutom får du, som sagt, troligtvis vara med och skörda frukterna av det hela :-)

    SvaraRadera
  3. Visst är Saltå-förpackningarna underbara! Väcker samlarbegär. Att de dessutom innehåller så mycket smaskiga nyttigheter gör ju inte saken sämre.

    SvaraRadera
  4. Håller med, man blir lycklig av så fina förpacknngar med så fint innehåll.

    SvaraRadera
  5. Jag känner doften... Bröd är nästan det bästa livsmedlet som finns - tycker jag!

    SvaraRadera
  6. Ohhh, jag älskar Saltå Kvarns grejor. Kokar deras dinkelgröt till frukost, mums!
    Och jag håller med dig ang deras förpackningar....de är så vilsamma att titta på...gammeldags, på något vis.
    Tänk att Ivar ska ut och trampa snart...i sina små skor...hallegud som vi säger här i Blekinge :)
    När kommer virkboken ut ?
    Imorgon, va :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Oj, vilken bra idé. Min man som tycker det är så roligt att baka bröd. Vi har en glasburk med surdeg ståendes i kylskåpet sedan länge som åker fram då och då. Ska definitivt leta reda på en bakkurs åt honom! Så glad han kommer att bli!

    SvaraRadera
  8. Vilken bra födelsedagspresent. Det ska jag komma ihåg. Något för alla sinnen.

    SvaraRadera