31 augusti 2008

Goda råd, tack!
Nio stycken sådana här hyllor har kommit i vår ägo och nu är frågan: vad ska vi göra med dem? Antagligen har de hamnat i helt fel hem, eftersom vi knappt äger en prydnadssak... men borde man inte kunna göra nåt... kreativt?

We have got nine shelfs like these, but what shall we do with dem, since we don't have hundreds of small objects?...

26 kommentarer:

 1. Du kan ju alltid be dina bloggläsare skicka dig var sin pryl...men det innebär förstås att du måste lämna ut din adress till hundratals främlingar, samt att prylsamlingen antagligen inte alls blir i din smak. Ingen vidare idé.

  Du kanske kan snickra ihop några till en stor och ball lamskärm, det är det vettigaste jag kunde komma på :)

  SvaraRadera
 2. Eller så struntar du i att det är hyllor och lägger dom i skrivbordslådorna och sorterar småsaker i dom, som gem och häftstift och sånt där smått, tänk vad många gem och häftstift du kan få plats med...

  SvaraRadera
 3. Inget att komma med på prylfronten (eller jo! man kanske kan göra om lådorna till materialförvaring för pysselprojekt, om man förvarar dem liggande på något sätt...), men däremot måste jag säga att ugglan är underbart söt! Har du ritat den själv?

  SvaraRadera
 4. Sortera pärlor?
  Lägga fina saker i, täcka över med plexiglas eller något liknande och ha som tavla?
  Klippa ut små bilder som man klistrar längst in så det blir som ett slags tittskåp?

  SvaraRadera
 5. P¨å en sekund skulle jag börja samla på smurfar och måla själva hyllan smurfblå. eller varför inte fylla med stenar och sen byta till kottar och till jul till något juligt osv. Ja, det finns helt enkelt ingen som helst gräns för hur kul du kan ha med de där hyllorna. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. gillar inte du ugglor? Gör en ugglesamling! Jag har 2 små i keramik som du kan få om du vill? 3 + 5.5 cm höga.Om du vill kan jag skicka dem. lena.floren@swipnet.se

  SvaraRadera
 7. Vi har to slike som datteren min har sine perler og knapper i!
  Da jeg kjøpte dem på loppemarkedet spraylakket jeg den ene hvit,hang den opp på veggen og fylte den med fine stener og skjell fra reisene våre..På et barnerom kan de jo fylles med allverdens småsaker..
  Kardemomme :)

  SvaraRadera
 8. Börja samla på pärlor!

  SvaraRadera
 9. Hej och Tack!

  Jag har också ett par såna där prylhyllor som står och skräpar.... Nu vet jag vad som ska finnas i den. Små söta stenar blir ju jättebra i dessa hyllor. Tack för alla bra råd Ni ger Virkverket.

  kram
  Monica

  SvaraRadera
 10. Det dröjer inte länge förrän din son börjar att leka med små bilar. (De små ÄR roligare än de stora!) Till alla dessa småbilar (Jo, det blir snabbt en hel massa...) blir en av hyllorna ett bra garage!

  Spännande att se vad du bestämmer dig för att göra med dem!

  SvaraRadera
 11. Hej du!
  På en Montessori föskola som jag besökte hade de sådana där som de gjort till en alfabets tavla,me like! Alltså du fäster boksaveni bakstycket A och så ett pytteföremål som börjar på respektive bokstav R-så ligger d en bling bling ring där. Lysande el hur!!??

  SvaraRadera
 12. Förvara trådrullar? Färgsorterat.

  SvaraRadera
 13. Tack för alla tips! Idén med garage för småbilar gillar jag. Och att göra en bokstavstavla. Och det är inte omöjligt att någon kommer användas till småförvaring. Men jag ska fundera lite vidare, jag har ju trots allt nio stycken.

  Ika: jo, jag har ritat ugglan, den hamnade på ett litet tack-kort.

  SvaraRadera
 14. Wow! NIO såna känns som julafton för mig. Jag hade blivit överlycklig för en enda! :-) Men så har jag också hur mycket småsaker som helst som ligger i drivor i lådor och askar. Jag älskar småsaker. Kanske inte precis prydnadssaker men små grejer man samlat på sig genom åren. Ett fint sudd, en snygg sten, en nyckelring, ett virkat djur, en kola med fint papper på...

  SvaraRadera
 15. Du kan skicka dem till mig :)
  Det var väl ett bra tips.....då är alla dina problem ur världen...jag letar faktiskt efter just en sådan hylla när jag gör mina lovar på secondhand,har precit börjat samla på urfina små leksaksdjur, som jag ska ha och fotografera. Tokigt va!?

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Vilken härlig blogg!
  Kul att hitta en ny pysselblogg att kika runt på.
  Jag hittade hit när jag letade efter en fin bild på "fika". Då dök dina fantastiska kakor och bakelser upp.
  Jag undrar om jag skulle kunna få låna den bilden till min blogg?
  Självklart skriver jag vem som lånat ut den! =)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 17. Jag hade haft dem min arbetshurts och lagt i tex trådrullar, sybehör, suddigum, färger, kontorsmaterial mm.
  Vilken fin ordning det skulle bli.
  Rar liten teckning på senaste inlägget!
  /Maria

  SvaraRadera
 18. Jag ser framför mig lite olika saker: en adventskalender med...ja varför inte virkade saker? Kanske tips till boken? Och en kanske passar bra som pyssellåda, som många skriver.

  SvaraRadera
 19. Precis såna hyllor önskar jag mig. Dom kan man göra mycket med, man kan sortera saker tex.

  SvaraRadera
 20. Du kan göra en adventsklender, en sån med presenter. Måla fint och skriv siffror. Men vad du ska göra med de andra åtta hyllorna vet jag inte...

  SvaraRadera
 21. Jaa, adventskalender är ju en strålande idé, 24 fack som det är och allt!

  SvaraRadera
 22. adventskalender, sån som man hade när man var liten och mamma hade slagit in russin eller mandlar eler nå annat konstigt

  SvaraRadera
 23. Adventskalender! Måla och skriv siffror. De ni inte behöver i din familj kan du ju sälja till nån som kommenterat i din blogg...
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 24. Åhh... vad fina saker du gör!!! Massa bra tips som du fick till dina prylfack!! om du vill sälja någon eller några är jag intresserad!!! ;)

  SvaraRadera
 25. Börja samla på kapsyler och håll dem i färgordning med hjälp av hyllorna.Eller som flera redan skrivit, för pysselförvaring, men då krävs ju iofs lådor för d också:-)

  Säljer du virkade saker? Blev väldigt sugen på en dammsugare...

  SvaraRadera
 26. Har du kommit på något till dessa lådor än? Jag har själv en som jag inte vet vad jag ska göra med. Såg några bilder på något liknande där de hade målat lådorna i olika färger. Det var rätt snyggt. Kanske man kunde tapetsera oxå i olika mönster och sedan sätta glas på så att man kan ha små grejjer i. Du som har så många kanske skulle kunna skruva ihop dem till en bordsskiva och ha som ett stileben soffbord.

  SvaraRadera