27 oktober 2008

Nio månaderNu har han varit utanför magen lika länge som han var där inne. Första tanden på väg = jätteledsen i två dagar (hittills). Blir det samma visa varje gång det kommer en ny?!

Nine months now.

8 kommentarer:

 1. Det kanske är olika från barn till barn. Min son är 10 månader, och han dreglar mest när han får tänder (han har fått två framtänder). Och sen vill han jättegärna bita i sin bitring. Och han är lite piggare på kvällarna, än annars. Vi märkte av när första tanden var på väg mer än när andra kom, så det kanske lugnar ner sig?
  Men visst är det spännande...
  KRam cissi

  SvaraRadera
 2. Åh så gulligosigt :) Saknar den där tiden när de var små och gosiga. Nu när de är tonåringar och nästan vuxna så är de också gosiga - men inte på samma sätt...

  Jo, tänderna var olika. Dottern fick små söta tänder som inte var något problem med alls när de skulle fram. Sonen däremot - ojoj - stora jättegaddar och massor av gnäll och dreggel. Stackarn.

  Ha en fortsatt mysig dag!
  MiA

  SvaraRadera
 3. TACK för dina varma ord. Jag blev jätteglad. :-)

  Och jag borde också ha gått och lagt mig för länge, länge sen. Du har en otroligt fin blogg. Vilka bilder!

  Kram från en främling

  SvaraRadera
 4. Och lille I är helt ljuvlig!

  SvaraRadera
 5. grattis ivar! till 9 månader o tänder o allt! :)

  SvaraRadera
 6. Nej, det är nog vissa tänder som känns lite extra.

  SvaraRadera
 7. Ja men det låter ju betryggande att det kanske inte behöver vara såhär varje gång det kommer en ny gadd. Den lille har varit helt sänkt!

  SvaraRadera
 8. Min lilla gosis är också nio månader, och andra tanden på väg.. inte mycket sömn här inte, bara gnäll och skrik. När det kliar i tandköttet biter han på ALLT, inklusive mig och golvet (?!)

  Jätte fin sida du har - den som ändå kunde virka.. jag håller mig till symaskinen..

  SvaraRadera