18 oktober 2008

Sovmorgon
Vilken sovmorgon vi fick idag, Ivar somnade om till 07:15. I vanliga fall brukar han vakna kring 5. Han har tydligen inte ärvt min förlamande morgontrötthet, kan man konstatera.

Have a nice weekend!

11 kommentarer:

 1. Så fina bilder!

  Ha en riktigt trevlig helg du också!

  MiA

  SvaraRadera
 2. Begreppet "sovmorgon" ändrar betydelse när man får barn helt klart. Här sov vi till 07.30, vilket också kändes lite lyxigt.

  SvaraRadera
 3. Titti Backström18 oktober 2008 14:11

  Tack detsamma!//Titti

  SvaraRadera
 4. Minns när jag skulle berätta för en vän som då ännu inte hade barn att jag fått sova JÄTTElänge en morgon , ändå till halv åtta! Och hon bara:
  -Hmmm, jaha...det var ju lääänge =)
  Var rädd att jag avskräckte henne att skaffa barn, men efter några år så fick hon två i snabb fart ändå...

  SvaraRadera
 5. Det ändrar ju sig det där tack o lov! Bägge mina vaknade kl 05 när de var små. Minns alla morgnar jag stod och gjorde långkok eller lagade mat att frysa in - förlamande trött - medan en urpigg unge satt och lekte med slevar och skramlade med pannor. Helg som vardag! När de blev lite äldre och steg upp själv brukade jag säga till dem att de inte fick komma in till oss före 8. Då brukade den minsta komma tassande och viska i mitt öra " Mamma klockan är sex och jag ska inte komma in förrän åtta" !!! Nu är de tonåringar och sover till kl 12. Och man undrar ska dom ALDRIG stiga upp....

  Vackra bilder!

  Trevlig helg du med!
  Jeanette

  SvaraRadera
 6. ja här sitter jag vid datorn, inte så tidigt men tidigare än jag önskat o Lilla bara babblar o babblar på filten. Gäsp. Finaste bilderna:)

  SvaraRadera
 7. Som virktokig letar jag ibland på internet efter virksidor. En gång hittade jag Virkverket och sedan dess tittar ofta in på din blogg och tycker den är inspirerande och kul. Så nu är det tid att jag lämnar ett spår efter mig här! Ha en trevlig vecka.

  SvaraRadera
 8. Välkomna gamla och nya som givit sig till känna :)

  SvaraRadera
 9. Ahhh..I love these word...good idea :D

  SvaraRadera