24 januari 2009

Hemma
Jag och Ivar är ensamma hemma ikväll. Han sover och jag fixar ännu ett blogginlägg i lampbelysning. Ja, idag blev det ju liksom inte ljust på hela dagen.

It's so dark now, I only have the time to take photos in lamp light...

7 kommentarer:

 1. Hej! Trillade in här av en slump då jag letar virkbloggar och tyckte mig känna igen ett välbekant ansikte på ett av fotona - Joel! Han är en gammal kursare/kollega till mig och såväl som min sambo från tiden vi tillbringade i Uppsala/Sthlm. Världen är himlans liten... Hälsa så mycket till Joel och tänk vad lille Ivar har vuxit!! Själva har vi fått en Arvid som blir 4 månader på tisdag! Supersöta robotar föresten!!

  SvaraRadera
 2. Ingrid: Det var ju för lustigt, måste jag säga! Jag ska hälsa honom när han kommer hem. Du får titta in här fler gånger, kolla på Joel eller Ivar eller kanske på virkat :)

  SvaraRadera
 3. De där muminmuggarna är så fina. Och vilken skön design på salladen, jättesnygg tycker jag.
  Grönt gör mig alltid så glad.

  Kram/veronica

  SvaraRadera
 4. Vilka fina muminmuggar..jag har också några stycken men inte dessa. Tänkte fråga om det är ok att lägga till din blogg på min lista? Inte för att jag tror att det inte skulle vara ok..Fick bara för mig att jag skulle fråga. Kram Julia

  SvaraRadera
 5. Julia: Självklart - tack tack!

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga muminmuggar!
  Ja, snacka om att folk kommer virka på som galna! :) Jag är säker på att vi kommer göra sverige lite gladare, och inte minst mycket pyssligare, med våra böcker! Jag ska hålla utkik efter din!

  SvaraRadera
 7. Hemma - det är väl världens bästa ord!

  SvaraRadera