11 februari 2009

VirkkursJag blev tillfrågad här på bloggen om jag ville komma till Nykvarns bibliotek i sportlovsveckan och ha virkkurs. Kul! Så om du är barn/ungdom (från 10 år), sugen på att virka djur och har vägarna förbi Nykvarn lördagen den 28/2, tycker jag att du ska komma dit. Antalet platser är begränsat och man ringer och anmäler sig, se info här.

I'm going to be a crochet teacher at a library for one day.

14 kommentarer:

 1. Vad kul och spännande! Lycka till ^^

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Du kommer bergis få en härlig lördag.

  SvaraRadera
 3. Å jag hade gärna kommit men är 32 år och bor på Åland så det är lite knepigt.

  SvaraRadera
 4. vad roligt! hade gärna kommit om jag bott närmre.

  SvaraRadera
 5. Så roligt! Så synd att vi bor så långt bort... hade skickat dit mina fina flickor annars! Lyllo dom som kan! Lycka till...

  SvaraRadera
 6. Åh, jag önskar att jag var yngre och bodde i Stockholm då hade jag kommit direkt!!! Virkade för första gången i helgen och nu är jag fast! :)

  SvaraRadera
 7. Vilken bra initiativ Jag kan tänka mig att det kommer att bli supper spännande för de ungdomar som kommer. Lycka till.

  SvaraRadera
 8. UNDERBART synd bara att man varken är i närheten av ålder eller ort:)

  SvaraRadera
 9. ... good luck Annika !!! ... is soo funny teach ... and your gumis are soo nice .. your students will love them jijij ..
  .. see you ... chini..

  SvaraRadera
 10. Åh det låter kul! Nu har jag varit inne på din sida en stund. Det är så himla roligt att kolla in allt fint du gjort. Får tillbaks lite inpiration efter lite stiljte.

  SvaraRadera
 11. Vad kul:) Skulle gärna kommit till Nykvarn(d är ju inte så värst långt), men vi ska bort..kanske jag är för gammal ändå? *S*

  Förresten, tävla hos mig!

  SvaraRadera
 12. Trevlig och inspirerande blogg!!! Vad glad jag är att jag hittat hit!!!
  Kommer absolut tillbaka!
  Ha en skön söndag.

  http://rosalucia.bloggagratis.se

  SvaraRadera
 13. det hade jag velat gå på!! Har du möjligtvis några bra tips på var man kan hitta virkbeskrivning av dockkläder. Violas dockor behöver lite nya kläder och jag skulle vilja prova det.

  SvaraRadera
 14. sammyrose: Jag vet att det finns ett par dockklädesmönster i boken "Väldigt virkat" av Erica Laurell. Googla annars, på engelska (crochet) går säkert att hitta en massa. Kolla här också: http://www.crochetpatterncentral.com/directory/dolls_clothes.php

  SvaraRadera