02 maj 2009

En ljudbok kanske kan vara nåtIdag har Joel åkt till Halland på en bröllopsfest vi sett fram emot länge. Ivar är hos farmor och farfar. Och jag sitter hemma med mina inflammerade hornhinnor och tycker lite synd om mig själv... Nej, nu måste jag blunda igen.

Invitation to a wedding party today, but I had to stay home with an eye inflammation...

10 kommentarer:

 1. Stackare! Hoppas ögonen läker fort! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker uppriktigt riktigt synd om dig. Hade ögoninflammation förra vintern och vet att man blir riktigt handikappad av det. Har du så där hiskeligt ont också? Det hade jag. Men jag tyckte ändå att det gick över snabbare än jag förväntat mig.

  Krya på dig vännen.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla!

  Carina: Ja, ibland smärtar det, ibland känns det som fullt med vasst grus och ibland är jag extremt ljuskänslig. Jag var på ögonakuten igår och fick antibiotika, eftersom läkaren såg att det satt på hornhinnorna och att det blivit små hål på dem, som ska läka på 10-12 dar... Men redan idag känner jag mig åtminstone lite bättre och orkar titta en del.

  SvaraRadera
 4. Yack! Jämrans trist! Krya på dig, så fort det bara går!

  Ha dé!

  SvaraRadera
 5. Fy vad trist, stackars dig

  SvaraRadera
 6. Det ar inte rattvist!! Krya pa dig.

  SvaraRadera
 7. Titti Backström3 maj 2009 09:47

  En ljudbok är faktiskt inte så dumt...En av mina favoriter är när Helena Brodin läser Kerstin Ekmans tre böcker om Vargskinnet. Riktigt , riktigt bra...
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Åh, stackars dig! Krya på dig.

  SvaraRadera
 9. Fy sjutton! Bara av att läsa din beskrivning känner jag det svidiga, onda, skrapiga, hemska! Stackare. Jag körde maskaraborsten rakt i ögat förra våren och fick hål på hornhinna. Tyckte rejält synd om mig själv i flera dagar trots antibiotika.

  Krya på dig!
  Jeanette

  SvaraRadera