17 juni 2009

Kurt och Kio – virkade versionen
Som jag skrev tidigare har jag fått den fina boken Kurt och Kio från Lisen. Och nu har Lisen fått Kurt och Kio av mig. Virkade alltså. Plus ett litet dammsugarbokmärke. Lisen har bloggat om dem här. Jag tycker att alla människor borde köpa boken (finns på exempelvis Adlibris) för den är så fin så det är inte klokt!

I've crocheted Kurt and Kio for Lisen.

5 kommentarer:

 1. Alltså jag är fortfarande heeelt överlycklig för dem! De dinglar fint i backspegeln o jag tittar på dem o tänker att Gud har jag hittat på dom där korvskallarna? O Annika har GJORT dom!! Det är overkligt roligt! Som mina barn..!
  Nåt av det finaste jag fått.
  Mina förläggare o alla som sett dem älsssskar dom!
  Dammsugarbokmärket är också perfekt! Ett favo-bakverk. :)

  Imorrn ska det firas midsommar med virk-Kurt o virk-Kio. :D

  Ha en skön midsommar ni också!
  kram!

  SvaraRadera
 2. Kurt och Kio är helt underbara och dammsugaren är fin den med!!! Hoppetossa

  SvaraRadera
 3. Annika: Tack!

  Och Lisen, vad kul det är att du gillar dem så mycket! Och så bra att du har en backspegel, för det känns som det ultimata stället för dessa korvskallar :D

  SvaraRadera
 4. Hej, har du mönster på dom två figurerna? Skulle gärna vilja virka dom, hör av dig swea_j@hotmail.com eller min hemsida www.nogg.se/stickmamman

  SvaraRadera
 5. Jessica: Tyvärr har jag inget mönster. Jag skrev inte ned hur jag gjorde, för jag tänkte att det bara var en engångsföreteelse att de blev virkade... Plus att jag tycker gubbarna tillhör Lisen och jag vill inte sprida dem. Så du får improvisera :)

  SvaraRadera