24 augusti 2009

Fina, fina mössanNu har jag jagat runt halva stan (plus Örebro) efter tröjan i det här mönstret, men den är slut överallt. Den hade tydligen gått åt som smör och det kan jag förstå. Så Ivar får hålla till godo med en mössa och det är ju inte heller fy skam. Ingela P Arrhenius har gjort mönstret för KappAhl.

Ivar's new beanie. Pattern by Ingela P Arrhenius.

13 kommentarer:

 1. Finns den som tröja alltså? Såg bara bodys på vårat kapphl. Men om du vill kan jag kolla om dom har tröja, vilken storlek är aktuell isåfall?

  SvaraRadera
 2. Ja, jag såg också bodys - och byxor - på baby-avdelningen. Men det ska ha funnits långärmade tröjor också, från storlek 92 tror jag. Jättesnällt att du vill kolla! Om du skulle råka springa på några, så är det just storlek 92 jag är ute efter.

  SvaraRadera
 3. Dá hade jag en himla tur dá som hittade tröjan när jag var "hemma". Hoppas att du lyckas du med, den är verkligen fin!

  SvaraRadera
 4. Ja, det var verkligen en härlig höstmössa. Måste kolla om jag kommer in till stan någon gång. Och tack för din fina kommentar på min blogg :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Kikade på båda kappahl, men ingen av dom hade kvar en enda tyvärr :(

  SvaraRadera
 6. Lustigt, för jag var oxå ute efter en såndär tröja, fast i storlek 98. På Stinsen i Sollentuna har de bara storlek 122 kvar och några klänningar. Det verkar vara nåt speciellt med det där mönstret. Men ungen slipper ju se ut som en massa andra ungar, tänker jag och försöker att inte vara så ledsen över att det inte blev nåt köp.

  SvaraRadera
 7. Mössan är fin men draken i inlägget under är underbar!

  SvaraRadera
 8. LizA: Tack, så himla snällt att du kollade!

  Emeli: Precis, man får försöka tänka så :)

  Jojohanna: Tack!

  SvaraRadera
 9. Visst är det fantastiskt mönster! Har de inte på KappAhl.se? Jag kollar mina KappAhl imorgon och köper om jag hittar en. Kram från stina i Malmö

  SvaraRadera
 10. Stina: Men gud vilka vänliga bloggläsare jag har! (Och nej, jag hittade inga på nätet).

  SvaraRadera
 11. Hade jag haft storlek 92 hemma hade jag skickat till dig!! Kommer jag över nån hör jag av mig.

  SvaraRadera
 12. Ingela: Tack snälla för det! Jag blev helt såld på det här mönstret (precis som jag brukar bli på allt du ritar :)

  SvaraRadera