28 oktober 2009

Mera pyssel i pappEn annan fin sak som jag köpte i New York: en ask med 20 byggsatsdjur i papp, med lika många kuvert, så att man kan skicka ett djur till någon som behöver lite pyssel. Lite onödigt att släpa hem i ryggsäcken kanske, med tanke på att jag nu upptäckte att man kan beställa den på CDON. Men jaja, jag tjänade en slant på det i alla fall :)

17 kommentarer:

 1. Vilken trevlig pyssellåda!

  SvaraRadera
 2. Fin pysselask och rolig idé :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint! Det ska jag önska mig i julklapp! For sure. Får jag låna dina bilder på lådan att visa på min blogg?

  SvaraRadera
 4. Emelie: Visst, låna bilderna du. Men hur kommer jag in på din blogg? (Står att profilen ej är tillgänglig när jag klickar på ditt namn).

  SvaraRadera
 5. Oj ytterligare en superfin blogg jag måste följa,vad fint du virkar och pysslar! Blev helt kär i hyllan, måste göra en jag med tror jag. Pyssellådan var ju superfin, måste beställa tror jag :-)

  SvaraRadera
 6. Hejsan! En underbar blogg, verkligen! Mycket inspirerande!

  Jag undrar om du möjligtvis har kvar mönstret på en snöflinga du virkade för jättelängesedan, två år, tror jag. Länken till beskrivningen är död, nämligen. Flingan det rör sig om är den översta på mittenbilden här: http://virkverket.blogspot.com/2007/12/julpyssel.html . Kanske finns det på en annan adress?

  Skulle verkligen bli jätteglad om det kunde hittas, men finns det ej längre får jag väl göra ett eget mönster. ^^

  MVH!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla nya besökare!

  Wingora: Tyvärr har jag inte kvar några mönster. Men såvitt jag kan förstå menar du den stjärna som man kommer till om man klickar på länken som heter 2. Den här: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=104&d_id=44&lang=se

  SvaraRadera
 8. Tack Annika för att jag får låna dina bilder! Jag har nu lagt upp dem på min blogg:

  http://enbrokigblandning.tumblr.com/

  Och du, fasen vad man önskar att man kunde virka! Du är ju grym! Hur länge måste man ha virkat tills man är lika duktig som du?

  SvaraRadera
 9. Emelie: Din blogg är superfin! Men jag hittade ingen kommentarsfunktion, så nu säger jag det här. Så snygga lapptäcken och annat sytt du gör!

  Jaa, vad ska man svara på virkfrågan?... Jag hade bara virkat två katter efter mönster, när jag gav mig sjutton på att jag skulle göra egna figurer. Det var svårt i början och jag blev rätt sur, men ganska snart får man en känsla för det där med ökningar och minskningar. Och figurerna består ju mest bara av fasta maskor, så man behöver inte kunna någon avancerad virkning.

  SvaraRadera
 10. Tack snälla du för komplimangerna!
  Så nu är det bara att börja virka då, helt enkelt.

  Vill du veta något komiskt? Jag var på intervju på ditt jobb för ett tag sedan och när de nämnde att de hade en pysslig orginalare som hade en virkblogg- då visste jag direkt att det var du! Gud vad komiskt. Världens är allt bra liten ibland.

  SvaraRadera
 11. Jaha, var det DU?! Vad roligt! Therese berättade efteråt att hon hade träffat en av mina bloggbesökare. Lustigt! :)

  SvaraRadera
 12. PS. Det här är inte vad jag gör på arbetstid. Jag är hemma och är förkyld idag :)

  SvaraRadera
 13. Men oj, det kanske är den ändå. Tyckte din såg bra mycket snyggare ut och var säker på att det måste vara en annan flinga! Jag ger det ett försök, tack för hjälpen! :D

  SvaraRadera
 14. wow vad fin, den ska jag beställa!

  SvaraRadera
 15. Jätteläckra djur! Det märks att jag fyllt femtio och att min barndom blivit retro. Liknande djur fanns i en veckotidning när jag var liten. Min pappa klistrade upp dem på papp och så pysslade vi ihop dem tillsammans.

  SvaraRadera
 16. Tilda: Det var i en bokhandel på Bedford Avenue i Williamsburg, Brooklyn.

  SvaraRadera