14 februari 2010

Vintrigt VaxholmI fredags lämnade vi Ivar hos farmor & farfar och åkte ut till Waxholms hotell efter jobbet. Trerätters middag i den fina matsalen. Skönhetssömn utan små sparkande fötter i sängen. Och hotellfrukost. Det var Joels förträffliga julklapp till mig.

9 kommentarer:

 1. Vilken guldhelg! Ibland behöver man fylla på batterien och vad kan vara ett bättre sätt än att dra iväg på tu man hand. En god "karamell" att suga på när vardagen blir slentrian.
  /Ha bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Vilka härligt vintriga bilder!
  Fru Inez

  SvaraRadera
 3. Va mysigt.Utsikten ser fantastisk ut.Man behöver sådana små lyxiga stunder i vardagen.

  SvaraRadera
 4. Wow! Googlade på "amigurumi" då jag precis fastnat för detta och hamnade på din sida! Vackra bilder och fina arbeten! Jag blir jätteinspirerad! Tack! Hit kommer jag tillbaka!

  /Sofia

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Försökte hitta en mailadress på din fina hemsida men misslyckades med det. Har du möjlighet att höra av dig till mig på pysseltips@gmail.com?
  Tusen tack!

  SvaraRadera
 6. Hej! Du har en underbar blogg! Jag funderade på datorväskan du virkade för ungefär ett år sedan. Vad använde du för sorts garn och vilken storlek hade du på virknålen? Den är så fin!

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentarer!

  Cia: Jaa, det kommer jag inte ihåg riktigt... virknålen var nog 3,5, men garnet har jag ingen aning om vad det hette, jag köpte det i Spanien. Tror det är akryl i alla fall. Men det är ju enkelt att anpassa storleken på fodralet, så det är inte så noga vilken grovlek på garn du har.

  SvaraRadera
 8. Hej! Vet inte om du minns mig. Jag skickade en kommentar till dig för över ett år sedan om att även jag blivit mamma till en liten ivar:)
  Jag har precis startat en blogg, du är välkommen förbi. Din blogg var nämligen bland dom första jag började läsa och blev så inspirerad av. Hälsar fortfarande på regelbundet:)

  Vilken härlig present! Åh det skulle jag och min man också behöva... Hinner kanske med det innan tillökningen kommer till vår familj. Vår ivar ska nämligen få syskon!

  hade gött!

  mvh emma

  SvaraRadera
 9. va fint! o vilken snygg möss-färg! :)

  SvaraRadera