14 mars 2010

RobotverkstadFyra dagar efter att jag publicerade mönstret, verkar redan ett antal robotar ha sett dagens ljus, t.ex. hos Matilda. Så himla roligt! Alla som virkar en måste säga till, jag blir så förtjust över att se dem.

5 kommentarer:

 1. Ja man blir onekligen väldigt sugen på en robot. Visst funkar de som vuxenmaskotar också?!

  SvaraRadera
 2. Oj vad söta, både robot och liten hjälpreda.

  SvaraRadera
 3. Helt underbar liten robot.

  Såg hos pysseltips.se att det närmar sig med boken, äntligen! Inte långt till juni ju :-) Kommer man att kunna köpa den i affärer, eller nån nätbutik, eller här hos dig? Jag har aldrig gjort en enda amigurumi men jag tycker de är så söta att bara titta på, och rätt som det är så kanske jag får för mig att göra en, som roboten, hur söt som helst ju. Så jag måste ju bara ha boken :-) Och kanske kommer det finnas lite andra smågrejer i den också, jag brukar ju bara virka nyttogrejer.

  SvaraRadera
 4. Monkan: Förlaget kommer börja med införsäljningen av boken snart, så det är ju upp till handlarna om de vill köpa in den, men förmodligen kommer den säljas både i fysiska bokhandlar och på nätet. Min förhoppning är att den även ska finnas hos exempelvis Designtorget. Det blir bara figurer i boken, så det är nog dags för dig att börja med sådana :)

  SvaraRadera