16 juni 2010

Kungligt

Inte för att det var någon som helst tanke bakom att jag virkade en till prinsessa inför helgens spektakel. Jag behövde bara kontrollvirka mönstret en sista gång innan boken går till tryck. Gå gärna in på Facebook och gilla min bok.

Susanne har virkat min minirobot.

18 kommentarer:

 1. Det var en utrolig flott prinsesse. Og lykke til til alle Svensker med begivenheten de nærmeste dagene.
  Gleder meg til boken din kommer!

  SvaraRadera
 2. Supersöt! Jag älskar håret :)

  SvaraRadera
 3. Det är en av mina favoriter och jag ár glad att dom kommer med i boken!

  SvaraRadera
 4. Viiiiisst ;)
  Otroligt söt och fin!! Du är så duktig.

  SvaraRadera
 5. Så otroligt fin och välgjord (som allt annat du gör), gillar håret extra mycket!

  SvaraRadera
 6. Håller med föregående talare. Jag älskar också håret!

  Och tack för uppmärksameten Du gav mig.

  SvaraRadera
 7. Vilka roliga figurer du har här! Det blir intressant att se boken. Lycka till med den! Nu ska jag fortsätta läsa om China-resan. Kom gärna och titta in i min blog!

  SvaraRadera
 8. Du virkar så fina saker...jag har börjat virka vid 50 års ålder,och försöker mej på engelaka mönster :-/ vad menar dom när de skriver last 2 stitch together as one...och hur gör man?

  SvaraRadera
 9. Jättetack allihop!

  Lissi: De menar nog att du ska virka ihop de två sista maskorna, dvs minska. Hämta garn i en maska, hämta garn i nästa maska, gör ett omtag och dra igenom alla tre maskorna på nålen.

  SvaraRadera
 10. Så söt! Detta blir en trevlig bekantskap, förstår jag! (Har precis upptäckt din blogg)
  Maria

  SvaraRadera
 11. Åh, vilka fina figurer du gör. Jag har själv ganska nyligen börjat virka och efter ett besök här rycker det nu i virkhanden.

  SvaraRadera
 12. Wow, vilken underbart fin prinsessa. Det vore väl ngt för vår kronprinsessa... Måste berätta att jag trillade in på din blogg häromdagen, vet inte hur det gick till. Men jag blev så betagen av dina figurer. De är bland det ballaste jag sett. Och jag som funderat på vilken sysselsättning som jag ska ägna mig åt när jag inte jobbar. Jag har aldrig virkat förut, förutom något litet i skolan för 100 år sedan. Men nu känner jag att jag bara måste prova på att virka. Att slippa de traditionella grytlapparna som jag fått nog av o istället få möjlighet att göra ngt på riktigt!! Eftersom jag jobbar i förlagsbranschen så skulle jag gilla att virka en bok, på något sätt... Så nu har jag anmält mig till en virkkurs till hösten. Tack för all inspiration!!! Jag blir uppriktigt glad av alla dina virk"nissar".

  SvaraRadera
 13. Cecilia: Tack! Vad kul! Klart du ska börja virka! Jag blev själv helt besatt när jag upptäckte för några år sedan att man kunde virka figurer. Det var ju så kul att virka, men vad skulle man med alla dukar till liksom? Figurer däremot, kan man aldrig göra för många av :)

  SvaraRadera