10 oktober 2010

CitatbokHos Bookbinders Design har jag köpt en fin liten handsydd bok. Den ska rymma söta och roliga citat.

Virkat ur min bok: Tårtbit hos Kungen & Majkis, dinosaurie hos Maja.

8 kommentarer:

 1. Å, så lurt å skrive ned de gode barneorda. Tenker mange ganger at gullkorn skal man huske, men man gjør jo ikke det.

  Ønsker deg en riktig fin uke. Klem

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag snodde ett litet mönster från dig! Det till lingonburkslocken. Tack så väldigt mycket för det, det livade upp min dag!

  Finns att se här: http://okenbio.blogspot.com/

  Hälsningar Anna-Clara

  SvaraRadera
 3. Oj, vad fiffigt att spara roliga citat. Jag har äntligen fått börja virka ur din bok. På min blogg finns det för tillfället lite av skogens guld och nu håller jag på med en Roffe som ska bli julklapp :) (klicka på mitt namn bara så hittar du bloggen)

  SvaraRadera
 4. Hej. Jag köpte din bok häromdagen. Jättefin och roliga texter till figurerna. Det blir nog en och annan virkad julkapp i år!

  SvaraRadera
 5. Underbart att du sparar vad ditt barn säger. Barn har så underfundiga och sjävklara kommentarer och krånglar inte till det. Mitt första barnbarn är 6 månader och hans föräldrar skall nu få en liknande fin bok. :-)

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken bra idé! Den ska jag genast kopiera, imitation är ju bästa komplimangen! För övrigt funderar jag över om min dotter önskar sig en mysslok eller en gullvad, medan jag virkar en minirobot till en kompis barn (Atrid har redan en). Vilka coola saker du gör!

  SvaraRadera
 7. superbra idé att skriva upp citat!! har jag oxå gjort ibland men från vuxna. när jag får barn måste jag komma ihåg att göra det!! de säger ju så mycket roligt!! :D

  SvaraRadera