04 oktober 2010

RomVi har haft några varma och fina dagar i Rom. Tyvärr fick inget virkat djur följa med på den här resan. Annars har jag ju fotat dem lite här och där, som man kan se i min bok. Läs mer om den processen hos bloggen Bokhunger, som intervjuat mig och även skrivit en recension av boken.

Och så måste jag visa er vad Nea virkat efter mina mönster. Hon har gjort en variant av lingonburken, som väcker ett stort behov hos mig att göra äppelmos.

6 kommentarer:

 1. Hej! Låter härligt med Rom. Din bok är fantastiskt fin! Har virkat en prinsessa till min egen prinsessa som fyller ett år snart. Den blev lite mindre än din men väldigt söt. Tack för all inspiration! Mvh Lotte

  SvaraRadera
 2. Oj, så trevligt med en tripp till Rom! Kul att se de söta burkhättorna - förstår att du blir inspirerad till att göra äppelmos! Du gör så fina "grejer".
  Maria

  SvaraRadera
 3. du är fabulös och din bok är förträfflig, och jag måste öva på att virka smygmaskor förstår jag ju men jag länkade till dig idag iallafall med en liten bild på en robot men det blev just en liten bild för den blev lite knotig min robot. och lite skev. och rund....:)

  SvaraRadera
 4. Jag har också virkat en lite burkhätta efter ditt mönster. Tack så mycket för inspirationen och mönstret, det var väldigt kul och blev toppenbra.

  SvaraRadera
 5. Grattis till den fantastiska recensionen!!!

  SvaraRadera
 6. Tack för snälla kommentarer!

  Ida: Om du har en blogg får du gärna ange adressen, det står bara "profilen är inte tillgänglig" när jag klickar på dig.

  SvaraRadera